Grant Thornton Belgium benoemt twee nieuwe partners

29 maart 2022

Grant Thornton Belgium groeit verder en benoemt twee nieuwe partners, Emmanuel Mariage en Isabel Derison. Hun aanstelling brengt het totaal aantal partners binnen de Belgische organisatie op 24.  Isabel Derison wordt Partner Business Risk Services en Emmanuel Mariage wordt partner Direct Tax.

Ria Verheyen, Managing Partner van Grant Thornton Belgium: “De benoeming van Isabel en Emmanuel kadert volledig in de groeistrategie van Grant Thornton. Onze klanten staan voor talrijke uitdagingen. We investeren voortdurend in mensen om onze dienstverlening, zowel binnen de verschillende businessdomeinen als geografisch, verder uit te bouwen. Emmanuel en Isabel brengen ons met hun expertise de nodige extra kennis en ervaring bij. Mede dankzij hun benoeming kunnen we de verdere uitbreiding van ons dienstenaanbod verwezenlijken.”

Isabel Derison (40) start als Partner Business Risk Services. Ze heeft tijdens haar carrière al een ruime ervaring opgedaan als auditor. Ze begon als externe auditor bij KPMG en ging vervolgens als interne auditor bij SD Worx aan de slag. De voorbije vijf jaar zette ze de interne auditfunctie op bij het Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA). Daarnaast is ze sinds vorig jaar ook voorzitter bij het Belgisch Instituut van Interne Auditoren (IIA), de grootste beroepsvereniging van interne auditors in België. Volgens Grant Thornton heeft zij een frisse kijk op audit, governance en risicobeheer. Isabel Derison: “Ik merk dat er voor bedrijven veel uitdagingen en vragen rijzen rond de aanpak en het verzekeren van compliance binnen thematieken zoals duurzaamheid, ook wel bekend onder het acroniem ESG (Environment – Social – Governance), digitalisering of de implementatie van de EU-klokkenluidersregeling. Vanuit Business Risk Services willen we vooral risico’s en uitdagingen vertalen in zekerheden en opportuniteiten”.

Emmanuel Mariage (46) wordt partner Direct Tax. Ook hij startte zijn carrière bij KPMG, als fiscaal adviseur. Hij zette zijn loopbaan verder bij De Witte-Viselé Associates (DWVA), dat in 2017 aansloot bij het netwerk van Grant Thornton en van waaruit hij intern doorgroeide tot partner.

Emmanuel Mariage: “De aansluiting van DWVA paste in de strategie van Grant Thornton om hun adviesdiensten in de Waalse regio verder te ontwikkelen. Vandaag hebben we nog steeds dezelfde doelstelling. We bieden in die regio een sterk niveau van accountancy en fiscale dienstverlening aan. Bovendien hebben we in de loop der jaren de nodige expertise ontwikkeld in de optimalisering en vermindering van onroerende voorheffing en plaatselijke belastingen voor ondernemingen die in het Waalse Gewest gevestigd zijn. Mijn ambitie is om onze dienstverlening in het Waalse landsgedeelte nog verder uit te breiden, voornamelijk in de provincies Waals-Brabant en Namen.”

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *