Deloitte en IPsoft gaan samenwerken

22 juli 2016

Deloitte en IPsoft’s autonome en cognitieve technologieën, worden vanaf nu samengevoegd. Door strategieën te ontwikkelen die direct naar de markt gebracht kunnen worden èn consult door middel van IPsoft’s oplossingen, kunnen diverse IT-pijnpunten van klanten binnen een versnelde implementatietijd te lijf  worden gegaan.

Onderzoek wijst uit dat meer dan 30 procent van de CIO’s in 2020 zelflerende automatiseringsoplossingen als top 5 investeringsprioriteit heeft staan1. Daarmee is de marktgroei voor robotachtige automatisering ingeschat op 60,5 procent2. De interesse om hierin te investeren, is vastgesteld in de context dat de groeiende druk op wereldwijde IT-budgetten voor zakelijke innovatie met 16 procent is toegenomen en dagelijkse uitgaven aan IT-werkzaamheden verminderd zijn met 57 procent*3.
Ranjit Bawa, Principal Deloitte Consulting LLP en Leader Cloud & Infrastructure:  “Deloitte pakt zakelijke uitdagingen aan met een oplossingsgerichte benadering,” zegt Infrastructure Deloitte. “Door samen te werken met IPsoft, bouwen wij oplossingen die problemen van klanten daadwerkelijk verhelpen en nieuwe kansen creëren voor kostenbesparing. Met onze vergaande industriekennis en IPsoft’s innovatieve diensten treden we vanaf nu op de voorgrond.”
Chetan Dube, President & CEO IPsoft : “Momenteel is er een gebrek aan geavanceerde automatisering. De rol van een wereldwijde big four is essentieel om te garanderen dat organisaties het potentieel van autonome en cognitieve technologieën vertalen in zakelijke resultaten. Deloitte begrijpt de waarde van onze geavanceerde oplossingen bij de levering van complete, digitale diensten, waarmee klanten in staat zijn om zich op de wereldwijde markten te onderscheiden. Door onze toonaangevende technologieën met Deloitte’s diepgaande kennis over de ondernemingen van hun klanten te combineren, worden de IT-activiteiten van die bedrijven vernieuwd, samenwerkingsverbanden nauwer dan ooit en tastbare voordelen gestimuleerd. CEO’s vragen om snelle opbrengsten. De omarming van digital first zorgt voor een significant concurrentievoordeel.”



Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *