CV-OK gaat verder onder nieuwe naam en breidt verder uit

14 januari 2016

CV-OK gaat vanaf heden verder door het leven als de Validata Group. Een nieuwe naam die volgens Managing Director Harm Voogt beter past bij de werkelijkheid anno 2016. De nieuwe naam correspondeert ook beter met de uitbreiding van de geplande activiteiten.
Harm Voogt: “Met de naam CV-OK zijn we groot geworden vanaf onze start-up fase in 2009 tot aan de fase van marktleider vandaag. CV-OK heeft een uitermate sterke positie opgebouwd in Nederland en blijft voor ons hét label waarmee we de groei gaan doorzetten binnen de arbeidsmarkt. Inmiddels bedienen we met CV-OK ongeveer 300 klanten en zijn er in het afgelopen jaar ruim 17.000 screeningsrapporten opgeleverd. We zijn daarenboven blij met de ontwikkeling dat we steeds vaker door onze opdrachtgevers worden ingeschakeld om ook de screening voor hun buitenlandse kantoren op te pakken.”
Twee nieuwe labels
Volgens Voogt biedt het succes van CV-OK hen de kans om naar andere markten en groepen te kijken. Zo is halverwege 2015 begonnen met Vrijwilliger-OK (onder andere  in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond, de KNHB), het label voor de screening van vrijwilligers die actief zijn bij (sport)verenigingen, goede doelen en mogelijk binnen een zorgomgeving. Eind 2015 volgde Huurder-OK. Steeds vaker dient een huurder ook het een en ander te overleggen voorafgaand aan de ondertekening van een contract en Huurder-OK maakt dit op eenvoudige wijze mogelijk.
Nieuwe huisstijl en verhuizing
Naast bovenstaande veranderingen maakt CV-OK ook een transformatie door qua styling.  Op de huidige inlogsite van CV-OK ging op 13 januari de CV-OK applicatie over naar een nieuwe styling. Inhoudelijk veranderde er niks voor de gebruiker. Wel zijn er in lijn met de nieuwe styling factsheets gemaakt. Naast het lanceren van de Validata Group, staat deze maand ook in het teken van de verhuizing naar Emmaplein 10 in Amsterdam en de betrokkenheid van Validata Group bij ‘The Hague Security Delta’ in de HSD Campus in Den Haag, waar zij sinds kort ook kantoor houden.

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *