Charco & Dique voortaan verder als onderdeel van ProjectiveGroup

27 oktober 2022

Vandaag is bekend geworden dat Compliance, Legal en Risk Management specialist Charco & Dique haar krachten gaat bundelen met ProjectiveGroup, als onderdeel van ProjectiveGroup.  Met deze overname vergroot ProjectiveGroup zijn footprint in de Nederlandse markt, met name op het gebied van Compliance en Risk Management. Deze nieuwe stap van ProjectiveGroup betekent ook een verdere vooruitgang in de verwezenlijking van de ambities op het gebied van Europese uitbreiding. Vandaag heeft de groep kantoren in onder andere zes Europese hoofdsteden en een team van bijna 700 experts. Samen met bestaande expertises en recente overnames op het gebied van payments, dataverwerking, (digitale) transformaties en het opleiden, begeleiden en plaatsen van jonge tech talenten, bouwt ProjectiveGroup haar dienstenportfolio verder uit om zo haar klanten alles onder één dak aan te kunnen bieden.

Alex Poel en Ronald van Dijk, Co-founders en Managing Directors van het Nederlandse Charco & Dique: ‘’In de afgelopen 12,5 jaar zijn we gegroeid van 3 naar 50 consultants. We hebben steeds meer internationale klanten en werken aan steeds bredere, complexere trajecten. Om hierop in te kunnen spelen hebben we gezocht naar een partij die past bij onze cultuur, een internationaal netwerk heeft en ons kan aanvullen op gebieden als data-analyse en projectmanagement. Ook biedt deze samenwerking ons extra innovatiekracht om onze initiatieven Ruler en The Ministry of Compliance verder uit te breiden en te internationaliseren. ProjectiveGroup kan op haar beurt weer profiteren van onze expertise op het gebied van compliance en risk management.’’

Stefan Dierckx, Oprichter en CEO ProjectiveGroup: “Onze ambitie om de one-stop-shop financiële dienstverlener in Europa te worden, wordt steeds meer werkelijkheid. Charco & Dique heeft naast een zeer gelijkwaardig DNA en mindset, een diepgaande kennis en veel ervaring in het gebied van legal, risk & compliance. Daarnaast ontwikkelden zij ook het Ministry of Compliance trainingsaanbod en de applicatie Ruler wat voor onze huidige (internationale) klanten zeer interessant is. De toetreding van Charco & Dique tot de groep versterkt onze marktpositie en zorgt ervoor dat wij onze klanten nog beter kunnen bedienen. Wij zijn bijzonder blij dat zij vanaf heden deel uitmaken van ProjectiveGroup.”

Foto: van links naar rechts Alex Poel en Ronald van Dijk van Charco & Dique.

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *