CEO Roderick Munsters weg bij Robeco

09 september 2015

Robeco Group kondigde het vertrek aan van  Roderick Munsters, die zal terugtreden als CEO en lid van de Management Board. Munsters blijft aan totdat een soepele overgang naar zijn opvolger is afgerond. 

Roderick Munsters: “We zijn nu twee jaar na de overname door onze nieuwe aandeelhouder. Robeco staat er goed voor met solide financiële prestaties en een sterke lange – termijn strategie. Daarom is dit voor mij een natuurlijk moment om mijn verantwoordelijkheden over te dragen aan nieuw leiderschap. Hoewel ik nog een paar maanden bij het bedrijf zal blijven om een naadloze overgang te garanderen, wil ik graag van de gelegenheid gebruik maken om al mijn collega’s te bedanken voor de succesvolle samenwerking en de goede resultaten voor onze klanten
gedurende de afgelopen zes jaren. ”
Dick Verbeek, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “We zijn Roderick dankbaar voor zijn inzet als CEO van Robeco in de afgelopen zes jaar en voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van de onderneming, waaronder het succesvolle overgangsproces na de overname van een meerderheidsbelang in Robeco door ORIX. We wensen hem veel succes in het realiseren van zijn professionele ambities.”
De Raad van Commissarissen zal in nauwe samenwerking met de aandeelhouders van Robeco in de nabije toekomst een opvolger voor de heer Munsters benoemen. Hier over zal officiële aankondiging gedaan worden zodra dit proces, inclusief het verkrijgen van alle benodigde wettelijke goedkeuringen, is voltooid.

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *