Behavioral Risk Congres op 6 december in Baarn

05 augustus 2016

Het Behavioral Risk Congres is een nieuw initiatief van het Risk & Compliance Platform Europe. Waarom dit Congres? Uit onderzoek blijkt dat als binnen organisaties (zowel bij financials als ook bij corporates) er meer aandacht vanuit de top van de organisatie besteed wordt aan goed gedrag en cultuur er aanzienlijk minder issues spelen rond risico en compliance en dat het bedrijfsresultaat als gevolg daarvan toeneemt.

Dat klinkt natuurlijk mooi, maar blijft enigszins vaag. Hoe meet je immers die “soft controls”? Welaan, op het komende Behavioral Risk Congres 2016 worden voor het eerst concrete tools aangereikt om het ècht meetbaar te maken.
Het programma begint exact om 15.45 uur in de Parkzaal en wordt afgesloten met het Professorendebat over de meetbaarheid van “soft controls”. Op dit momnet zijn de volgende toonaangevende sprekers al vastgelegd: Theodor Kockelkoren (voormalig directielid Autoriteit Financiële Markten) , Prof. Dr. Arjo Klamer, John Bendermacher (voorzitter IIA Nederland), Chris Juta en Berend Jansen (beiden partners YX Company). Onze moderatoren Michael  van Woerden, Edwin Weller en Dina-Perla Marciano zullen dit interactieve Congres en het Professorendebat tijdens het networking diner in goede banen leiden.
Schrijf u daarom nu online in en wij verwelkomen u graag op dinsdag 6 december aanstaande vanaf 15.00 uur in de Brasserie op het Landgoed Groot Kievitsdal te Baarn.
Meer info vindt u op de speciale website www.behavioralriskcongres.nl  

  • Eduard Jacob

    goed initiatief, vaak een ontbrekende schakel in het veiligheids denken

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *