Levende sierlijkheid

Dina-Perla Portnaar
Verschijningsatum:April 2018
Taal:Nederlands
Pages:166
Publisher:Dina-Perla Business
Prijs:€ 10,00

In dit werk staat centraal hoe je je Levenswegformulering kunt volgen, hoe je aan jezelf kunt werken en hoe de mens in elkaar zit. Tijdens de lezing zoomen we in op een aantal aspecten, namelijk het persoonlijke verhaal, wat aan jezelf werken precies inhoudt en wat geestelijke gezondheid / vitaliteit is. Ook laat ik mij voor het eerst uit over de zin en onzin van persoonlijke groei, empowerment en spiritualiteit anno nu.

Het verhaal achter het boek is interessant: Levende sierlijkheid is het product van een helingstraject met mijn vader, waarbij hij mij als 32-jarige officieel bij het stadhuis erkend heeft als zijn kind. Mijn vader geeft al jarenlang lessen Kabbala in diverse talen. Zijn lessen zijn voor mensen die er ver van af staan, best lastig te volgen. Vandaar dat ik de mooiste aspecten uit zijn lessen toegankelijk wil maken voor de wereld.


Dina-Perla Portnaar

Dina-Perla Portnaar, werkzaam bij Risk ComplianceTV, heeft haar debuutroman “Exodus uit de vuurtoren” gepubliceerd.

Dina-Perla is geïntegreerde communications, PR & change director en business development manager. Zij werkte in verschillende industrieën, met name IT/tech en finance, maar ook zorg, non-profit en overheid en heeft in deze sectoren een uitgebreid netwerk van (media-)relaties, influencers en analisten in de Benelux-regio. Van dag tot dag monitort zij markttrends via verschillende media en wat er binnen de markten gebeurt. Naast advies geeft Dina-Perla diverse mediatrainingen en colleges en presenteert of modereert zij verschillende debatten, seminars, podcasts en vodcasts. Zij is auteur van Exodus uit de vuurtoren en Levende sierlijkheid, dat in April 2018 in verschillende talen uitkomt.