Fiftyfifty

Robert Vos
Verschijningsatum:februari 2021
Taal:Nederlands
Pages:256
ISBN:9789461264374
Publisher:Haystack
Prijs:28,50

Fiftyfifty, een boek van Robert Vos. Een stappenplan voor het bevorderen van de doorstroom van vrouwen naar de top. Er is meer nodig dan lef voor het benoemen van meer topvrouwen en dat is een goed plan. In veel bedrijven en overheidsorganisaties is er wel de wil om te veranderen, maar ontbreekt het aan een concreet stappenplan. In dit boek schetst diversiteitsdeskundige Robert Vos de contouren van een programma waarmee elke organisatie binnen vijf jaar een evenwichtige man-vrouwverhouding kan realiseren in de top.

Bedrijven met meer leidinggevende vrouwen zijn productiever en succesvoller en hebben meer tevreden medewerkers. Met de aanpak in dit boek kan elke organisatie de stappen zetten die nodig zijn voor het verbeteren van de organisatiecultuur en de bedrijfsresultaten.

Robert Vos studeerde bedrijfseconomie en was business development manager bij multinationals. Hij raakte overtuigd van het belang van meer diversiteit en specialiseerde zich in het coachen van vrouwen die de top willen bereiken.


Robert Vos

Robert Vos omschrijft zichzelf als de enige coach in Nederland die met passie ambitieuze en competente vrouwen helpt om de top in het bedrijfsleven, de politiek en de wetenschap te bereiken zodat alle mensen, alle organisaties en onze samenleving er wezenlijk beter van worden: “Het Goede Leven”. Robert gelooft sterk in de onverbrekelijke samenhang tussen vrouw en man, in diverse management teams en directies voor een betere en meer duurzame wereld. Samenwerken is cruciaal voor het bereiken van duurzame resultaten. Diversiteit is hierbij de sleutel tot succes, aldus Robert.

Zijn trefwoorden zijn onder andere: betrokkenheid, diversiteit, inclusie, fiftyfifty, leiderschap, masculien én feminien, genderbalans, high performance teams, bewustwording, zelfvertrouwen, gedrag, houding, competenties, universele waarden, zelfverzekerdheid, personal branding, elevator pitch, empowerment, women on board en board readiness.