Featured book

Emoties doe je maar thuis

Marjon Bohré-den Harder
Verschijningsatum:15 mei 2024
Taal:Nederlands
Pages:192
ISBN:9789024463473
Publisher:Boom Uitgevers
Prijs:23,50

In een wereld waarin rationeel denken en effectiviteit hoog in het vaandel staan, worden emoties vaak gezien als een obstakel op de weg naar succes. Maar wat als emoties eigenlijk een onschatbare bron van informatie zijn die ons werk kunnen verbeteren en onze carrières kunnen verrijken? Het nieuwe boek van Marjon Bohré Emoties doe je maar thuis belicht de rol van emoties in ons werk. De auteur geeft inzichten en praktische strategieën om emoties te integreren in ons professionele leven.

Van het navigeren door moeilijke gesprekken tot het omgaan met onzekerheid in een snel veranderende werkomgeving, dit boek biedt waardevolle inzichten en concrete tools om emotionele intelligentie te cultiveren en ons werk af te stemmen op wat mogelijk en haalbaar is.

Een boek voor iedereen die meer wil begrijpen over emoties en hoe ze een rol spelen in de werkcontext. Voor coachende professional geeft Emoties doe je maar thuis praktische inzichten om emotioneel welzijn te bevorderen en beter te leren omgaan met emoties op het werk.

Emoties doe je maar thuis

Marjon Bohré-den Harder

Marjon Bohré-den Harder is organisatiepsycholoog en bedrijfskundige. Ze werkt als Executive (team)Coach met leiders aan het vergroten van menselijkheid in organisaties. Aan de Universiteit Leiden doet ze onderzoek naar de relatie tussen leiderschapsgedrag en menselijkheid. Marjon schreef eerder De perfectieparadox en De menselijke organisatie.