11 Oct

Naleving van de regelgeving en Open Finance: de ultieme evenwichtsoefening

Webinar

 

Regulatory Technology, afgekort RecTech is één van de snelst groeiende sectoren binnen FinTech. Financiële instellingen zijn op zoek naar geavanceerde oplossingen en naar manieren om de druk van wet- en regelgeving op de reguliere bedrijfsvoering te verminderen. Open Finance wakkert de groei in Regulatory Technology aan. Het delen van data is een opkomende trend, waardoor de volledige financiële voetafdruk van klanten beschikbaar wordt voor financiële dienstverleners. Het is laagdrempeliger dan ooit om je klant te leren kennen, maar hoe maak je gebruik van de onbeperkte mogelijkheden van Open Finance en verlies je tegelijkertijd de wettelijke vereisten niet uit het oog?

Daarover gaat het Webinar van Hyarchis op   oktober aanstaande vanaf 12.30 uur. Het programma ziet er als volgt uit:

12:30 – 12:35 Welkom door Thomas van Zuijlen, CXO, Hyarchis.

12:35 – 12:55:  Belangrijkste ontwerpbeginselen van Open Finance, door Emanuel van Praag, Advocaat Financieel Recht, Professor Financiële Technologie en Recht.

12:55 – 13:10 Van big data naar good data, door Adriaan Hoogduijn, CEO, Hyarchis.

13:10 – 13:40 Panelgesprek met Steven de Boer, Prisma Cloud Solutions Architect, Palo Alto Networks; Owen Roderik Strijland, Managing Director Financial Services, Protiviti; Professor Emanuel van Praag, Advocaat Financieel Recht, Kennedy Van der Laan; Adriaan Hoogduijn en Thomas van Zuijlen,  respectievelijk CEO en CXO van Hyarchis.

13:40 – 13:45 Afsluiting door Thomas van Zuijlen.

Aanmelden kan via deze link.