21 Mar

Compliance actualiteiten in de cryptosector

Rosarium, Amsterdam

Op 21 maart aanstaande organiseert de Vereniging van Compliance Professionals, afgekort VCO, een seminar vanaf 16.30 uur over compliance in de cryptosector. Bent u als compliance professional geïnteresseerd in crypto? Dan is dit seminar de mogelijkheid om uw kennis te actualiseren en te verbreden op actuele compliance thema’s waar de cryptosector mee te maken heeft. En dat niet alleen. U ontmoet en discussieert met vakgenoten en specialisten. Maak kennis met interessante sprekers en panelleden. Van een Senior Compliance Officer bij een crypto vermogensbeheerder tot experts in het bestrijden van witwassen en financieel economische criminaliteit bij crypto.

De kennistafel FEC van de VCO is de organisator van dit seminar dat gratis is voor VCO-leden. Voor niet-leden bedraagt de entree 25 euro. De locatie van het seminar is het Rosarium, Europaboulevard 1, 1083 HZ  in Amsterdam.

Het programma ziet er als volgt uit:
Vanaf 16.30 uur is de registratie;
17.00 uur : Opening door dagvoorzitter Frank Basjes;

17.05 uur : Welkom en mededelingen van het bestuur van de VCO door Michelle Fisser:

17.10 uur :  Implementatie MiCAR en andere uitdagingen in de praktijk door Mauro Halve, Senior Compliance Officer bij Amdax;

17.40 uur Financial Crime Risks & Crypto Currencies door Leon Kort en Peter Engering van Compliance Champs;

18.10 uur Paneldiscussie onder leiding van Maarten Ligthart met Mauro Halve, Peter Engering en Ingrid von Burg;

18.45 uur Afronding;

Tot 19.45 uur Netwerkborrel met een hapje en drankje.

Belangrijk te weten is dat VCO-leden voorrang hebben bij inschrijving en dat er ruimte is voor maximaal 50 deelnemers. Met andere woorden als u echt geïnteresseerd bent in dit seminar dan schrijft u zich zo snel mogelijk in, want vol is vol.

U kunt zich hier aanmelden.