06 Apr

CCC bijeenkomst over financiële verslaggeving, audit en accountantscontrole

Van der Valk Hotel Tiel

Op dinsdag 6 april 2021 zal de eerste CCC-bijeenkomst van 2021 jaar plaatsvinden in Van der Valk Hotel Tiel (in zeer ruime vergaderzaal, corona proef), vlakbij de A15. CCC, afkorting van Controllers Circle Corporaties, blikt terug op het woelige jaar 2020, maar gaat ook in op de actualiteit van 2021. Wat waren de lessen van 2020, hoe staan de corporaties er voor en wat zijn de uitdagingen voor 2021 op het gebied van financiële verslaggeving, audit en accountantscontroles.

De interactieve bijeenkomst staat in het teken van financiële verslaggeving, audit en accountantscontrole. Allemaal onderwerpen waar de twee experts van CCC, Piet Klop RA MGA en drs. Cosmo Schuurmans RA CIA MRE MRICS veel kaas van hebben gegeten. Op dit onderwerp zal ook accountantsorganisatie Flynth aanschuiven met een inhoudelijke bijdrage.

Vanuit de praktijk zal woningcorporatie ZAYAZ uit Den Bosch inzage geven hoe zij het jaarrekeningproces beheersbaar en voorspelbaar houden. De interne controles vinden bij ZAYAZ voornamelijk plaats in de eerste lijn en de tweede lijn kijkt mee tijdens het controleproces. Kort op de bal en vanuit ‘checks en balances’ worden indien noodzakelijk verbeteringen in het interne controleproces onderling besproken en tussentijds doorgevoerd.

De interactieve CCC-bijeenkomst staat onder leiding van Cosmo Schuurmans en Piet Klop en zij staan ook stil bij de inbreng van de leden op het door hen gelanceerde CCC Auditplan met het oog op 2022.

Uw investering is slechts 395 euro, exclusief btw en daarmee bent u automatisch lid van de Controllers Circle Corporaties, afgekort CCC. CCC heeft als doel het op niveau brengen van kennis en competenties van de controllers van corporaties en het delen van kennis tussen de leden onderling. Het lidmaatschap staat openen voor bedrijfscontrollers, concerncontrollers, CFO’s en internal auditors van woningcorporaties in Nederland. Zij kunnen bij corporaties in vaste dienst zijn, maar ook interim professionals met dezelfde functies werkzaam bij woningcorporaties kunnen lid worden. De deelnemers ontvangen een PE-deelnemingscertificaat.

car-bottom-3111

CCC Jaarboek 2021

Alle leden van CCC ontvangen gratis het CCC Jaarboek 2021. In het Jaarboek staan de verslagen van de CCC bijeenkomsten uit 2020, artikelen met visies over de sector en ook het CCC Auditplan. In het Jaarboek vindt u ook de beschrijving van de CCC App, die met input van de leden van CCC ontwikkeld is, speciaal voor controllers van woningcorporaties.

Adres: Hotel Van der Valk Tiel, Laan van Westroijen 10, 4003 AZ TIEL.

Voor diegenen die met de auto komen is gratis parking voorzien. Van der Valk Hotel Tiel is zeer goed bereikbaar. We kunnen maximaal 30 personen ontvangen volgens de geldende COVID-19 regels. Schrijf daarom snel in en uw we ontmoeten u dan graag rond 11.30 uur op dinsdag 6 april aanstaande in Tiel.

Wilt u meer info ontvangen stuur dan een berichtje naar ccc@riskcompliance.nl


car-bottom-3111

Uw investering

  • € 395, exclusief btw
  • 11.30 uur inloop met lunch en 16.00 uur einde
  • Met lunch
  • Voor de file naar huis
  • Locatie: Hotel Van der Valk Tiel, Laan van Westroijen 10, 4003 AZ TIEL


Aanmelden