07 Dec

CCC-bijeenkomst op hoofdkantoor Ymere in Amsterdam

Ymere, Amsterdam

Op maandag 7 december zal de laatste CCC-bijeenkomst plaatsvinden in het hoofdkantoor van Ymere te Amsterdam. CCC, afkorting van Controllers Circle Corporaties,  blikt terug op het woelige jaar 2020, maar gaat ook vooruitkijken naar 2021. Wat waren de lessen van 2020, hoe staan de corporaties er voor en wat zijn de uitdagingen voor 2021. Eén van de externe sprekers is Eelkje van de Kuilen, advocaat gespecialiseerd in de corporatiesector. De interactieve CCC-bijeenkomst staat onder leiding van Cosmo Schuurmans en Piet Klop.

Uw investering is slechts 395 euro, exclusief btw en daarmee bent u automatisch lid van de Controllers Circle Corporaties, afgekort CCC. CCC heeft als doel het op niveau brengen van kennis en competenties van de controllers van corporaties en het delen van kennis tussen de leden onderling. Het lidmaatschap staat openen voor bedrijfscontrollers, concerncontrollers, CFO’s en internal auditors van woningcorporaties in Nederland. Zij kunnen bij corporaties in vaste dienst zijn, maar ook interim professionals met dezelfde functies werkzaam bij woningcorporaties kunnen lid worden.

Adres Ymere hoofdkantoor: Jollemanhof 21, 1019 GW AMSTERDAM. Voor diegenen die met de auto komen is gratis parking onder het gebouw voorzien. Het hoofdkantoor van Ymere is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt in de nabijheid van het Centraal Station in Amsterdam.

car-bottom-3111

Uw investering

  • € 395, exclusief btw
  • vanaf 11.30 met lunch en om 16.00 einde
  • Met lunch
  • Locatie: Jollemanhof 21, 1019 GW AMSTERDAM


Aanmelden