29 Sep

CCC-bijeenkomst in Eindhoven over Auditplan 2021

Wooninc, Eindhoven

Op dinsdag 29 september zal bij Wooninc in Eindhoven de CCC-bijeenkomst in het teken staan van het door CCC ontwikkelde Auditplan 2021. Dit auditplan is ontwikkeld met hulp van CCC-leden, waarbij de twee samenstellers Piet Klop en Cosmo Schuurmans de input van de leden beoordeeld hebben en verwerkt hebben in het Auditplan 2021 dat vanaf eind september 2020 voor alle leden beschikbaar is. Het resultaat is dat het auditplan 2021 eind september klaarligt, helemaal vanuit de praktijk tot stand gekomen. Dit auditplan kan direct door de leden van CCC ingezet worden in de praktijk. Controllers hoeven dus niet meer te piekeren over hun plan van aanpak voor het eerstkomende jaar 2021 en zij besparen daarmee dus veel tijd, mede dankzij de inzet van CCC leden. Op 29 september zal dit concrete plan voor de eerste keer aan de leden gepresenteerd worden bij onze gastheer Wooninc in Eindhoven. Het spreekt voor zich dat de samenstellers Piet Klop en Cosmo Schuurmans hun Auditplan 2021 live gaan toelichten.

Uw investering is slechts 395 euro, exclusief btw en daarmee bent u automatisch lid van de Controllers Circle Corporaties, afgekort CCC. CCC heeft als doel het op niveau brengen van kennis en competenties van de controllers van corporaties en het delen van kennis tussen de leden onderling. Het lidmaatschap staat open voor bedrijfscontrollers, concerncontrollers, CFO’s en internal auditors van woningcorporaties in Nederland. Zij kunnen bij corporaties in vaste dienst zijn, maar ook interim professionals met dezelfde functies werkzaam bij woningcorporaties kunnen lid worden.

Wooninc is gemakkelijk te bereiken, zowel per auto als via het openbaar vervoer. Op het terrein van Woonic zelf kan men gratis parkeren.

Het adres is Winston Churchchilllaan 87, 5623 KW EINDHOVEN.

car-bottom-3111

Uw investering

  • € 395, exclusief btw
  • vanaf 11.30 uur met lunch en om 16.00 uur einde
  • Met lunch
  • Locatie: Winston Churchchilllaan 87
    5623 KW EINDHOVEN


Aanmelden