30 Sep

CCC-bijeenkomst in Eindhoven over Auditplan 2021 en ‘Three Lines of Defence’

Van der Valk Hotel, Eindhoven

 

Op woensdag 30 september zal in het Van der Valk Hotel EINDHOVEN de CCC-bijeenkomst in het teken staan van het door CCC ontwikkelde Auditplan 2021. Dit auditplan is ontwikkeld met hulp van CCC-leden, waarbij de twee samenstellers Piet Klop en Cosmo Schuurmans de input van de leden beoordeeld hebben en verwerkt hebben in het Auditplan 2021 dat vanaf eind september 2020 voor alle leden beschikbaar is. Controllers hoeven dus niet meer te piekeren over hun plan van aanpak voor het eerstkomende jaar 2021 en zij besparen daarmee dus veel tijd, mede dankzij de inzet van CCC leden. Op 30 september zal dit concrete plan voor de eerste keer aan de leden gepresenteerd worden. Het spreekt voor zich dat de samenstellers Piet Klop en Cosmo Schuurmans hun Auditplan 2021 live gaan toelichten. Peter Hartog van IIA Nederland zal tijdens de bijeenkomst het nieuwe Three Lines Model van IIA onder de loep genomen. CCC-bijeenkomsten worden gekenmerkt door interactiviteit en inbreng van de leden. Dit keer komen de inhoudelijke bijdragen van Wonen Zuid en van QuaWonen.

Uw investering voor deze bijeenkomst is slechts 395 euro, exclusief btw en daarmee bent u automatisch lid van de Controllers Circle Corporaties, afgekort CCC. CCC heeft als doel het op niveau brengen van kennis en competenties van de controllers van corporaties en het delen van kennis tussen de leden onderling. Het lidmaatschap staat open voor bedrijfscontrollers, concerncontrollers, CFO’s en internal auditors van woningcorporaties in Nederland. Zij kunnen bij corporaties in vaste dienst zijn, maar ook interim professionals met dezelfde functies werkzaam bij woningcorporaties kunnen lid worden.

Van der Valk Hotel EINDHOVEN is heel gemakkelijk te bereiken per auto en ligt aan de snelweg. Op het terrein van Van der Valk kunt u gratis parkeren.

Het adres is Aalsterweg 322, 5644 RL EINDHOVEN.  Website : www.hoteleindhoven.nl

car-bottom-3111

Uw investering

  • € 395, exclusief btw
  • vanaf 11.30 uur met lunch en om 16.00 uur einde
  • Met lunch
  • Locatie: Van der Valk Hotel EINDHOVEN, Aalsterweg 322, 5644 RL EINDHOVEN


Aanmelden