07 Dec

CCC-bijeenkomst over juridische uitdagingen en Compliance Audit

Van der Valk Hotel A1, Amersfoort

 

Op maandag 7 december zal de laatste CCC-bijeenkomst van dit jaar plaatsvinden in de Waterpoort  zaal (200 vierkante meter, Corona proef) van het Van der Valk Hotel Amersfoort-A1. CCC, afkorting van Controllers Circle Corporaties,  blikt terug op het woelige jaar 2020, maar gaat ook vooruitkijken naar 2021. Wat waren de lessen van 2020, hoe staan de corporaties er voor en wat zijn de uitdagingen voor 2021.

Als keynote zal Eelkje van de Kuilen, advocaat gespecialiseerd in de corporatiesector, de CCC-leden op de hoogte stellen van de nieuwe regels en wetgeving die gaan gelden. Ook Carl De Wannemaeker, docent Masterclass Compliance bij AEDES zal een presentatie geven over hoe hij voor de Vernieuwde Stad alle wet- en regelgeving (90!) die voor woningcorporaties van toepassing is in kaart heeft gebracht. Carl zal de wijze bespreken waarop je daarin een selectie maakt en een Compliance Audit kan uitvoeren.

Op dit onderwerp zal de corporatie Vidomes aanschuiven. Judith Eltenberg (bestuurssecretaris/advocaat) en Jeroen Hoek (Manager Business Control) gaan de groei van compliance binnen Vidomes delen met de leden van CCC.

De interactieve CCC-bijeenkomst staat onder leiding van Cosmo Schuurmans en Piet Klop en zij staan ook stil bij de inbreng van de leden op het door hen gelanceerde CCC- Auditplan 2021.

Uw investering is slechts 395 euro, exclusief btw en daarmee bent u automatisch lid van de Controllers Circle Corporaties, afgekort CCC. CCC heeft als doel het op niveau brengen van kennis en competenties van de controllers van corporaties en het delen van kennis tussen de leden onderling. Het lidmaatschap staat openen voor bedrijfscontrollers, concerncontrollers, CFO’s en internal auditors van woningcorporaties in Nederland. Zij kunnen bij corporaties in vaste dienst zijn, maar ook interim professionals met dezelfde functies werkzaam bij woningcorporaties kunnen lid worden. De deelnemers ontvangen een PE-deelnemingscertificaat.

Adres: Van der Valk Hotel Amersfoort-A1: Ruimtevaart 22, 3824 MX AMERSFOORT.

Voor diegenen die met de auto komen is gratis parking voorzien. Van der Valk Hotel Amersfoort -A1 is zeer  goed bereikbaar. We kunnen maximaal 30 personen ontvangen volgens de geldende COVID-19 regels.

car-bottom-3111

Uw investering

  • € 395, exclusief btw
  • vanaf 11.30 met lunch en om 16.00 einde
  • Met lunch
  • Locatie:  Van der Valk Hotel Amersfoort-A1,
  • Ruimtevaart 22,
  • 3824 MX AMERSFOORT


Aanmelden