08 Feb

CCC bijeenkomst in Zwolle over Human Capital & Fraude

BCN, Zwolle

Op dinsdag 8 februari 2022 zal de eerste CCC bijeenkomst van 2022 plaatsvinden bij BCN in Zwolle, Lübeckplein 21, 8017 JZ ZWOLLE. Gelegen tegenover het Station van Zwolle en gratis parkeren in de Lübeck parkeergarage onder het gebouw voor de CCC deelnemers. Onder leiding Cosmo Schuurmans en Piet Klop worden de actuele issues die van belang zijn voor de controllers van woningcorporaties in kaart gebracht.

Het thema van deze bijeenkomst, dei met hulp van Vechtdal Wonen is opgezet is “Human Capital & Fraude”. Veertig procent van de professionals ziet dit als een top-5 risico voor de organisatie, een stijging ten opzichte van voorgaande jaren. De voordelen van het thuiswerken kennen ook een schaduwkant. Lagere betrokkenheid, meer werkgerelateerde burn-out en een groter personeelsverloop zijn enkele verwachte gevolgen. Een risico voor de organisatiecultuur betreft ook een toenemende kans op ongewenst gedrag. Wat kunnen en moeten woningcorporaties doen om fraude tegen te gaan en op te sporen? Hoe met Soft Controls te sturen op gedrag en welke vaardigheden en tools moeten controllers hebben om dit te kunnen ontdekken?

Wat zijn de zogenaamde “Soft Controls” in dit verband? En hoe gaat de woningcorporatie zelf daarmee om? Vechtdal Wonen geeft opening van zaken hoe zij daarmee omgaan. Daarnaast hebben we als spreker de ervaren fraude expert Evert-Jan Lammers, specialist op het gebied van forensisch onderzoek, met als specialisatie vastgoed en woningcorporaties.


car-bottom-3111

Uw investering

  • € 395, exclusief btw
  • 11.30 uur inloop met lunch en 16.00 uur einde
  • Met lunch
  • Voor de file naar huis
  • Locatie: Lübeckplein 21 , 8017 JZ ZWOLLE


Aanmelden