Driedaagse training Nonverbal Profiling

Op 28, 29 februari en 20 maart 2024 wordt de driedaagse training  Nonverbal Profiling verzorgd in Den Haag door An Gaiser. Deze meerdaagse training is bedoeld om inzicht te krijgen in onbewuste non-verbale communicatie, de psychologische betekenis en de invloed daarvan in interacties.  Men raakt vertrouwd met een model van gedragstypen, gekoppeld aan de objectief waarneembare non-verbale communicatie. U leert wat deze gedragstypen zeggen over interactiebehoeften en gedrag onder spanning en bij comfort. U leert het verschil tussen leugendetectie en spanningsdetectie.

U krijgt inzicht in de dynamiek tussen mensen in een team of in een conflictsituatie. U leert gesprekken te voeren en interventies trefzeker in te zetten door aan te sluiten bij de onbewuste belevingswereld van de gesprekspartner(s). U ervaart andere visies op het gebied van lichaamstaal en hoe u deze wel of niet kunt gebruiken om meer informatie over mensen te vergaren. Het resultaat is een versterking van het eigen inzicht en overzicht in interacties met anderen en last but not least u begrijpt hoe u zelf bij anderen kunt overkomen en hoe u daarop kunt bijsturen.

De training is nuttig voor onder andere integriteit en compliance officers en risk managers. Daarnaast onderhandelaars, medewerkers van Politie en Justitie, onderzoekers, HR managers, coaches, psychologen, therapeuten en professionals in de zorg. Vanzelfsprekend kunnen projectleiders, bedrijfsmanagers en alle andere professionals er baat bij hebben deze training te volgen, vooral zij die hun effectiviteit in de omgang met anderen willen verstreken.

De trainingen vinden plaats in Den Haag en worden gegeven door An Gaiser.

Adres: President Kennedylaan 19, Den Haag en / of Koninginnegracht 19, ook in Den Haag.

De volgende driedaagse trainingen vindt plaats op 9, 10 en 24 mei 2024. De normale prijs voor de training is 1.295 euro, exclusief btw.

Aanmelden en informatie : info@angaiser.com 

Datum:28-02-2024
Tijd:10.00 - 17.00 uur
Dagen:3 days
Locatie:Den Haag
Price€ 795,00 exclusief btw

Docent


An Gaiser

An Gaiser is a specialist in non-verbal profiling and investigative interviewing. She works as a consultant, specialising in non-verbal analysis work in the context of culture change and fraud detection. She previously worked at the General Intelligence and Security Service (AIVD) for eight years as a security and integrity clearance officer and trainer.