Cyber Security (CSX) Fundamentals training

Deze 4-daagse Cyber Security training leidt op voor het wereldwijd erkende Cyber Security (CSX) Fundamentals certificaat van ISACA. Voor deze training, zijn er drie mogelijkheden die u kunt kiezen. De eerste mogelijkheid is een 4-daagse klassikale training, de andere mogelijkheid is de Cyber Security (CSX) schriftelijke cursus (tevens beschikbaar via digital learning) en als derde mogelijkheid is er de in-company training. Het Cyber Security (CSX) Fundamentals certificaat is het eerste onderdeel van ISACA’s nieuwe Cyber Security Nexus (CSX) kennis platform. Het platform is opgericht ten behoeve van de professionalisering van Cyber Security professionals wereldwijd. De Cyber Security (CSX) certificeringen zijn gericht op de technische professionalisering van de (Cyber) Security professional en zijn volledig gefocust op technische security kennis en vaardigheden. De Cyber Security (CSX) Fundamentals training is op kennis gebaseerd terwijl de Cyber Security (CSX) Practitioner training op skills gebaseerd is. 

Cyber Security (CSX) Fundamentals – inhoud training

De Cyber Security (CSX) Fundamentals training bestaat uit 4 dagen en behandelt met name de technische aspecten van Cyber Security. Daarnaast worden de 5 domeinen van het ISACA Cyber Security Fundamentals examen behandeld, te weten:

  • Cyber Security concepts
  • Cyber Security architecture principles
  • Security of networks, systems, applications and data
  • Incident response
  • Security implications and adoption of evolving technology

Het Cyber Security (CSX) Fundamentals lesprogramma sluit aan bij het US NICE Framework dat is ontwikkeld door een internationaal team van Cyber Security professionals. Behandeld worden onder meer onderwerpen als implementatie, risicomanagement, audits en COBIT. Het 4-daagse lesprogramma biedt u concrete kennis en inzicht en een uitstekende voorbereiding op het ISACA Cyber Security (CSX) Fundamentals examen.

Over ISACA

The Information Systems Audit and Control Association (ISACA) is een internationale Cyber Security, auditing en IT security beroepsvereniging met als doel de uitvoering van Cyber Security, IT governance, IT auditing, informatiebeveiliging en risicomanagement van automatisering op een hoger plan te brengen door het professionaliseren van haar leden. ISACA heeft ruim 140.000 leden in 180 landen. Bekende certificeringen van ISACA zijn CISM (Certified Information Security Manager), CISA (Certified Information Systems Auditor), CRISC (Certified in Risk and Information Systems Control) en Cyber Security (CSX).

Cyber Security (CSX) Fundamentals – voor wie? 

Wilt u uw technische Cyber Security kennis op een hoger plan brengen en tevens het wereldwijd erkende Cyber Security (CSX) Fundamentals certificaat van ISACA behalen, dan is dit de training voor u. Qua functionarissen denken wij o.a. aan security officers, hoofden IT/automatisering, adviseurs internet security, systeem- en netwerkbeheerders, risk managers, IT managers, informatiemanagers en IT auditors.

Examen en voertaal 

Het Cyber Security (CSX) Fundamentals examen is een online examen dat u op elk gewenst moment op uw eigen PC kunt afleggen. U kunt u voor het examen inschrijven via de website van ISACA. De Cyber Security (CSX) Fundamentals training wordt in het Nederlands – en op verzoek in het Engels – gegeven.

Lesmateriaal 

Tijdens de training wordt uitvoerig aandacht besteed aan de onderwerpen van het Cyber Security (CSX) Fundamentals examen. Met name op de laatste dag kunt u uzelf trainen aan de hand van oefenexamenvragen. Naast de verplichte kennis van het Cyber Security (CSX) Fundamentals examen van ISACA is de training voorzien van tal van praktijkvoorbeelden en wordt door de trainer de vertaalslag gemaakt vanuit de Amerikaanse situatie naar de Nederlandse praktijk. U ontvangt van ons het bij deze training behorende lesmateriaal plus de officiële Cyber Security Fundamentals Study Guide van ISACA (t.w.v. € 50,-).

Aantal deelnemers, voorkennis & niveau van training

Per training wordt slechts een beperkt aantal deelnemers toegelaten. U heeft geen specifieke voorkennis nodig om succesvol deel te kunnen nemen aan de Cyber Security (CSX) Fundamentals training en te slagen voor het examen. De Cyber Security (CSX) Fundamentals training wordt gegeven op HBO/Bachelor niveau.

Startdatum 

De Cybersecurity Fundamentals training bestaat uit 4 lesdagen en wordt centraal in het land gehouden. De lestijden zijn van 09.30 uur – 17.00 uur. De training vindt op de volgende data plaats:

  • 9, 10, 16 en 17 oktober 2024

Kosten en inschrijven 

De kosten van de 4-daagse Cybersecurity Fundamentals training en certificering bedragen € 4.380,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief alle lunches, koffie/thee en de officiële ISACA Cybersecurity Fundamentals Study Guide.

Als u de brochure voor deze Cyber Security (CSX) Fundamentals training wilt ontvangen, dan kan dat via deze link: https://www.imf-online.com/partner/riskcompliance/cyber-security-klassikaal.php
Datum:09-10-2024
Tijd:09.30 uur - 17.00 uur
Dagen:4 days
Locatie:Nederland
Price€ 3,780 (excl. BTW) per persoon