Jaarlijkse enquête 2018 gaat over veranderen en compliance

30 oktober 2018

Voor het derde opeenvolgende jaar zal onze jaarlijkse enquête plaatsvinden onder Compliance Officers in samenwerking met de VCO, Michael Page en House of Performance. De enquête wordt uitgevoerd door wetenschappelijk onderzoeker Sjoerd Hogenbirk met assistentie van Christophe Gillis. Dit jaar gaat het over “Veranderen en compliance, een goede combinatie?” Het onderzoek wordt uitgevoerd onder Nederlandstalige Compliance Officers in Nederland en België. Niet alleen zij die officieel Compliance Officer als job title op hun visitekaartje hebben staan kunnen meedoen aan dit onderzoek, ook anderen die compliance werkzaamheden verrichten, worden verzocht deel te nemen. Deelname is volstrekt anoniem. Als u dat wenst kunt u de resultaten van het onderzoek ontvangen. Het invullen duurt circa 13 minuten. Hierbij de link die direct naar de survey gaat. 

De sluitingsdatum voor de enquête 2018 is 26 november 2018.  Maar ook hier geldt, gedaan is gedaan, dus als u serieus over uw vak nadenkt, ga dan de uitdaging aan, neem een kwartiertje de tijd, zorg dat u niet gestoord wordt en vul de enquête in.
Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de uitkomsten van een eerdere enquête, hierbij de link naar de white paper met als titel “Hoe het vak van Compliance Officer verandert.” Deze kunt u gratis downloaden, net als de white paper strak in december aanstaande met de resultaten van de enquête 2018. Onderzoeker Sjoerd Hogenbirk zal de eerste resultaten van de survey 2018 ontvouwen en toelichten tijdens het networking diner van het jaarlijkse Behavioral Risk Congres op donderdagavond 29 november aanstaande in Baarn.

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *