Lustrum Behavioral Risk Congres wordt verplaatst naar donderdag 2 september aanstaande

14 april 2021

De uitkomst van de persconferentie van gisterenavond en de aangekondigde maatregelen heeft ons doen besluiten om het Lustrum Behavioral Risk Congres van 17 juni aanstaande moeten te gaan verplaatsen naar donderdag 2 september aanstaande. Op dit moment is onze congreslocatie,  het bioscoopcomplex Pathé Utrecht Leidsche Rijn namelijk nog steeds volledig gesloten. De locatie blijft hetzelfde evenals het thema “Innovatief Toezicht & Tools” en het daarop afgestemde programma. We gaan ervan uit dat de komende periode serieus werk gemaakt gaat worden van het vaccinatieprogramma, opdat komende zomer een ieder die dat wil gevaccineerd is. We ontmoeten u dan ook graag in levende lijve na de zomer, op 2 september aanstaande in Pathé Utrecht Leidsche Rijn. Meer informatie vindt u op de speciale congreswebsite.

Het thema en de opzet van het Lustrum Behavioral Risk Congres blijven hetzelfde namelijk “Innovatief Toezicht & Tools”. Waarom is het toezicht soms te laat? Waarom ontvangen toezichthouders en leidinggevenden zo weinig signalen van de werkvloer? Komt het door de vrees en de macht van toezichthouders? Beschikken zij wel over het juiste inzicht en over de juiste, moderne tools? Wat doen zij – en wij, Risk & Compliance professionals en bestuurders- niet goed? Hoe kan het beter? Het Lustrum Behavioral Risk Congres begint op donderdag 2 september om 12.00 uur in het Pathé Utrecht Leidsche Rijn in Utrecht  (gratis parkeren achter het gebouw) en wordt afgesloten met een netwerkborrel om 18.00 uur.

Tijdens het Congres zullen de drie keynote sessies plaatsvinden, te weten die van Hans Henseler (Leiden University) , Maaike Lycklama à Nijeholt samen met Saskia de Bruijn (Kenniscentrum Innovatie, Hoogeschool Rotterdam) en Patrick de Neef (De Nederlandsche Bank). Zij zullen het thema “Innovatief Toezicht & Tools” gaan behandelen vanuit hun eigen verschillende achtergronden, te weten de Data Science, Soft Controls en Innovatie vanuit het toezicht zelf.

Bart van Oort zal de resultaten van 20 jaar praktisch onderzoek toelichten als kennismanager Data Governance en Data Management en hij wordt daarbij ondersteund door Frans Demmers, de voorzitter van de Vereniging van Compliance Officers.  Als afsluiter van dit Lustrum Behavioral Risk Congres hebben we als primeur het Grote Professorendebat met maar liefst 5 professoren, te weten Leen Paape, Femke de Vries, Muel Kaptein, Petra de Weerd-Nederhof en Floor Rink.

Dit interactieve Congres staat onder leiding van Caroline Raat als dagvoorzitter.

Deelname aan het Congres levert 4 gecertificeerde PE-punten op. Ga daarom nu naar het aanmeldformulier op de speciale congreswebsite en meld u aan !

Als organisatie houden we ons aan de geldende maatregelen van de overheid inzake Covid-19. Voor wat betreft ventilatie en recirculatie voldoet het nieuwe Pathé Utrecht Leidsche Rijn ruimschoots aan alle richtlijnen vanuit het bouwbesluit, ARBO en de meest recente adviezen van het RIVM.

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *