Masterclass Fraud Auditing

Op 7 september 2020 gaat de Masterclass Fraud Auditing van start in het Engels in Brussel. Dit post-master executive programma wordt aangeboden door het Institute of Fraud Auditors (IFA Belgium). IFA Belgium is in 2001 opgericht als beroepsinstituut van antifraude professionals uit de publieke en private sector. IFA Belgium is een non-profit organisatie en daarom kan het instituut deze Masterclass Fraud Auditing van 26 workshops, verdeeld over 13 dagen, aanbieden voor een prijs van slechts 4.100 euro, inclusief studiemateriaal en drinks.

De aanpak van deze Masterclass is case-based en interactief. Vanaf 7 september 2020 worden op alle 13 maandagen (middag en avond) de Masterclasses gegeven door ervaren MCFA professoren van onder andere OLAF, de Europese Investeringsbank (EIB), advocatenkantoren en forensische accountantskantoren. Een onafhankelijke adviesraad bewaakt de kwaliteit van het programma.

Het oude programma (Masterclass Fraud Auditing in het Nederlands) werd in de jaren 2001-2017 aangeboden door Antwerp Management School. Honderden professionals hebben inmiddels dit programma gevolgd. Meerdere executive professors van de Antwerp Management School hebben meegewerkt aan de totstandkoming van het nieuwe Engelstalige programma.

IFA Belgium is een non-profit organisatie. Het programma gaat zeker door, maar er een limiet gesteld van maximaal 15 aanmeldingen. De initiatiefnemer van het Brusselse, Engelstalige programma is drs. Evert Jan Lammers RA RFA. De Masterclass vindt plaats bij IFA Belgium, Koningsstraat 109-111, B-1000 BRUSSEL.

Meer informatie en aanmelden via www.mcfa.academy.

Datum:07-09-2020
Tijd:Telkens op maandagmiddag en -avond
Dagen:13 days
Locatie:Brussel
Price€ 4,100