https://pixabay.com

Nordea brengt Google Pay naar klanten

04 november 2018

Nordea breidt zijn aanbod voor digitale betalingen uit door Google Pay, een mobiele betaaloplossing voor Android-telefoons, toe te voegen. In alle Scandinavische landen kunnen klanten van Nordea Google Pay nu gebruiken op contactloze betaalterminals en in apps en online winkels.

  • We willen het dagelijks leven gemakkelijker maken voor onze klanten. Mobiel betalen is een zeer handige manier om dagelijkse aankopen te doen zonder uw portemonnee altijd bij u te hebben. Mobiel betalen is gemakkelijk, toegankelijk en veilig – en dat is wat onze klanten willen, zegt Topi Manner, hoofd Personal Banking bij Nordea.

De lancering van Google Pay volgt op de lancering van verschillende digitale betalingsoplossingen in de afgelopen tijd. Klanten die Android-apparaten gebruiken, kunnen nu ook genieten van mobiele betalingen die snel, gemakkelijk en veilig zijn.

  • Voor Nordea gaat het erom klanten toegang te geven tot dezelfde moderne en veilige manieren om betalingen uit te voeren, ongeacht het apparaat dat ze willen gebruiken, aldus Topi Manner.

Alle consumentenkaarten van Nordea en Nordea First Card kunnen worden toegevoegd aan Google Pay.

  • Als voortrekker van de digitale transformatie van bankieren, is het belangrijk om een ​​compleet assortiment digitale betaaloplossingen aan alle klanten aan te bieden. Geen enkele andere Scandinavische bank kan ons brede scala aan digitale betaaloplossingen evenaren op alle Scandinavische markten, zegt Erik Zingmark, hoofd transactiebankieren bij Nordea.

Google Pay biedt ook grote voordelen voor bedrijven, omdat bedrijfskaarten kunnen worden toegevoegd. Ongeacht of werknemers plastic kaarten of Google Pay gebruiken, alle aankopen komen op dezelfde factuur terecht. Het creëert dus minder administratie en maakt het leven voor werknemers gemakkelijker tijdens het reizen of het maken van onkosten namens het bedrijf.

Bron: http://news.cision.com

Geef uw mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *