Innovatiebarometer Compliance Officers 2017 : Vul de vragenlijst in!

16 oktober 2017

Vorig jaar rond deze tijd hielden we het jaarlijkse onderzoek onder Compliance Officers in samenwerking met Sjoerd Hogenbirk en Michael Page. De resultaten daarvan kunt u vinden in de vorm van een white paper op ons platform, onder de titel “Hoe het vak van Compliance Officer verandert”. Dit jaar hebben de Vereniging van Compliance Officers (VCO) en het Nederlands Compliance Instituut (NCI) zich aangesloten bij ons initiatief. Graag nodigen wij u uit om mee te doen met de Innovatiebarometer Compliance Officers 2017 door de vragenlijst in te vullen. De vragenlijst staat open tot en met 12 november aanstaande. Het is het promotieonderzoek van Sjoerd en is volledig anoniem. De resultaten zullen in de vorm van een white paper als eerste op ons platform gepubliceerd worden. Altijd al willen weten wat de mate van innovatie is binnen compliance programma’s? Vul dan vooral deze vragenlijst in!

Dit promotieonderzoek wordt uitgevoerd door Sjoerd Hogenbirk, organisatieadviseur bij House of Performance, met als doel om beter beeld te krijgen over innovatie binnen het werk van Compliance Officers en de compliance activiteiten. Het onderzoek schijnt licht op een tot nu toe (nauwelijks) onderzocht thema, door Compliance Officers zelf te bevragen over de compliance activiteiten die zij uitvoeren.
De vragenlijst is onderdeel van een groter onderzoek met als doel om beter beeld over innovatie te krijgen binnen het werk van Compliance Officers en de compliance activiteiten. Bent u formeel geen Compliance Officer, maar voert u wél compliance activiteiten uit, vult u vooral de vragenlijst in! In deze vragenlijst komen uiteenlopende onderwerpen aan de orde, die met name gaan over zelfonderzoek. Hoe waardeert u bijvoorbeeld bepaalde persoonlijke eigenschappen, hoe waardeert u de ondersteuning binnen uw organisatie en hoe effectief vindt u het compliance programma binnen uw organisatie?
Sjoerd is bezig met zijn promotieonderzoek naar Innovatie en Compliance aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Dit onderzoek wordt voor zijn promotie gebruikt.

Hierbij de link naar de vragenlijst.

Bij voorbaat hartelijk dank voor het invullen ervan.

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *