EBBEN Partners gaat ZyLAB techniek inzetten

19 oktober 2017

EBBEN Partners en ZyLAB gaan samenwerken. ZyLAB is leverancier van innovatieve eDiscovery oplossingen en EBBEN Partners is gespecialiseerd in onderzoeken naar fraude en integriteit en gaat de geavanceerde technologie van ZyLAB gebruiken voor feitenonderzoek naar vermoedens van fraude, corruptie en kartelvorming. Daarnaast zal het onderzoeksbureau ZyLAB gaan inzetten voor meer preventieve onderzoeken zoals “investigative due diligence”, internal – en compliance audits.

Naast gebruikmaking van het standaard ZyLAB ONE-platform, zal EBBEN Partners op dit platform speciale bibliotheken en “best practices” ontwikkelen om bij onderzoek een nog hoger niveau van automatisering en productiviteit te realiseren. Als onderdeel van dit proces zullen voor ZyLAB ONE gecertificeerde professionals van EBBEN Partners, bij de onderzoeken nauw samenwerken met de specialisten van ZyLAB. Zo kan de techniek optimaal gecombineerd worden met de specialistische onderzoekkennis.
eDiscovery
Daar het gebruik van bovengenoemd platform zal bij het onderzoeks- en adviesbureau er een aanzienlijke efficiëntieverbetering optreden bij grootschalige dataonderzoeken in de expertisegebieden accountancy, advocatuur, integriteit en security.
Marcel Westerhoud, partner bij EBBEN Partners: “ZyLAB ONE eDiscovery voorziet EBBEN Partners van de middelen om in de steeds groter wordende collecties data te zoeken, analyseren, filteren en resultaten te visualiseren. ZyLAB combineert het beste van twee werelden: aan de ene kant een sterke drive om voortdurend de allerbeste technologie te leveren en aan de andere kant een scherp vermogen om te luisteren naar de gebruiker die zoekt naar opmaat gesneden functionaliteiten om te voorzien in specifieke behoeften.”
ZyLAB biedt haar geavanceerde eDiscovery technologie aan via juridische SaaS-platformen die kostenefficiënt en per zaak kunnen worden ingezet.

Plaats uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *