GK pand hoge resolutie
04 Jun

Vernieuwd Risk & Compliance Congres 2015

Groot Kievitsdal, Baarn

Op donderdag 4 juni aanstaande zal onder leiding van de Content Directors Mr. Michael van Woerden en Mr. drs. Edwin Weller het vernieuwde Risk & Compliance Congres 2015 plaatsvinden. Als nieuwe locatie is gekozen  het mooie Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn.


Het Risk & Compliance Congres 2015 staat onder leiding van Congresvoorzitter drs. Michel Klompmaker, die veel internationale ervaring heeft opgebouwd met van het organiseren van Risk Congressen. Daarbij komt nu ook het initiatief van drs. Wietse Louwes met CPNN Nederland. Laatstgenoemde organiseerde in juni 2014 voor de eerste keer een eigen Compliance Congres. Het geheel van kennis en expertise wordt nu samengevoegd tot één groot landelijk Risk & Compliance Congres, dat voortaan jaarlijks, telkens begin juni, zal plaatsvinden. Het thema van het Risk & Compliance Congres 2015 is ‘Transparantie en Toezicht’.

Het Congres zal rond 12.00 uur van start gaan met de keuze uit twee interactieve lunchworkshops ( een van Kroll, UK door Andrew Sekandi over risk & compliance issues in Afrika en de andere van Dun & Bradstreet over data mangement) , vervolgens om 13.30 uur met twee plenaire keynotes, met Dr. Jan Sijbrand van DNB en ir. Merel van Vroonhoven, Voorzitter AFM, onmiddellijk gevolgd door een discussie met beide toezichthouders.

Daarna volgen er na de pauze zes parallel sessies, twee op het gebied van Enterprise Risk Management (ERM) & Governance (onder andere over Board Evaluation met Mr. Jeannette Franken (CPI Governance) en dr. Walter Swinkels , en de tweede sessie met onder  andere  Mark van Vliet Msc MBA van Syntrus Achmea);  twee op het gebied van Legal & Compliance Risk Management met onder andere Dave Dekkers en Micah Willbrand  (NICE Actimize) ; twee op het gebied van AML en Privacy met onder andere Mr. Emre Yildirim ( De Brauw Blackstone Westbroek), drs. André Biesheuvel RE RA en Rutger van Zuidam (over Bitcoins). Dit zullen inhoudelijke, op de praktijk gerichte  sessies zijn.

Vervolgens krijgen we het Lagerhuisdebat met 4 prikkelende stellingen. Het thema van het Lagerhuisdebat, is ‘Heeft (de) Compliance (Officer)  nog een toekomst?’ , met een keynote introductie van Prof. Mr. Dr. Femke de Vries (De Nederlandsche Bank) en onder andere Mr. Mirjam Bakker (SBM Offshore), drs. George de Booij RA (Nederlandse Spoorwegen),  drs. Peter-Jan van Daal (RABO Bank) en Joost Melis als voorzitter van de Jury.

Na de networking cocktail, hopelijk op het mooie terras in de buitenlucht, bent u van harte uitgenodigd voor het networking diner, met als intellectueel hoofdgerecht het bekende professorendebat over Transparantie en Toezicht, tussen Mevrouw Prof. Mr. Annetje Ottow en Prof. Dr. Stefan Duchateau ( Zie zijn blog op ons Platform).

U kunt zich nu inschrijven via onze special Congres website www.riskcompliancecongres.nl  waar u ook alle gegevens en details vindt over het Risk & Compliance Congres 2015.  Voor vragen en inlichtingen kunt u e-mailen naar info@riskcompliance.nl

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone