Zuilen VCO
28 Sep

VCO Compliance Symposium: diepgang en verbinding in oud schoolgebouw uit de dertiger jaren

The Colour Kitchen, Zuilen

 

Wat vorig jaar nog de ‘Compliance Professional Dag’ was, is opnieuw uitgevonden en heet nu het ‘VCO Compliance Symposium’. Het VCO bestuur heeft het symposium meer naar zich toegetrokken. Dit jaar wordt teruggegaan naar de basis van de vereniging die staat voor verbinding, betrokkenheid, elkaar ontmoeten en inspireren. Op donderdag 28 september aanstaande zal dit symposium plaatsvinden in het oude schoolgebouw, inmiddels omgebouwd tot congreslocatie onder de naam The Colour Kitchen in Zuilen.

De locatie is niet alledaags. Waan je even terug in je schooltijd als je het karakteristieke schoolgebouw (zie foto hierboven) uit de jaren dertig binnenloopt. Een bijzondere en sfeervolle locatie midden in de Utrechtse wijk Zuilen. Mede daardoor kan de dagvoorzitter Tom van ‘t Hek je meenemen naar de schoolbanken voor prachtige ‘Compliance colleges en – keuzevakken’. De opzet van het symposium is dat er geen commerciële verhalen verteld worden, maar meer inhoudelijke discussies. Zo zal Karina Raaijmakers van de AFM gaan spreken, maar ook  ervaringsdeskundigen binnen de VCO zullen de dialoog aangaan met de deelnemers over onderwerpen waarmee ze dagelijks te maken krijgen. Op basis van ‘best practices’ van VCO-leden worden er inhoudelijke workshops (keuzevakken) samengesteld, waarmee instrumenten worden geboden die toepasbaar zijn in de praktijk.

Als bestaand lid van VCO of als men direct lid wordt  van de Vereniging van Compliance Officers (VCO) ontvangt u een korting van 150 euro op de entreeprijs. De prijs is dan 360 euro, exclusief btw. Voor niet-leden geldt het tarief van 510 euro, exclusief btw. Facultatief kan men aanschuiven bij het networking diner tegen het tarief van 38,50 inclusief btw. Het inschrijven kan via de website van VCO.

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone