Fokker Terminal
26 Apr

Tweede editie van de dag van de Fraudeonderzoeker

Fokker Terminal, Den Haag

Op 26 april 2018 aanstaande zal de tweede editie van de Dag van de Fraudeonderzoeker plaatsvinden in de Fokker Terminal te Den Haag. Fraudeonderzoekers uit zowel de publieke als  private sector komen bij elkaar en zullen allerlei kwesties rond fraudebestrijding met elkaar bespreken tijdens deze dag. Keynote spreker in de ochtend is de ex-CFO van de Amerikaanse energiegigant Enron, Andrew Fastow. Hij was de spin het in web bij een van de (voorlopig) grootste boekhoudfraudes aller tijden. Hij wist miljarden aan schulden en verliezen uit de boeken te houden en daarbij gold hij als een expert in het wegsluizen… Voor deze vergrijpen werd hij uiteindelijk met 6 jaar gevangenisstraf “beloond”.

Naar verwachting van de organisator, het Institute for Financial Crime (IFFC) zullen meer dan 350 professionals op 26 april aanwezig zijn in de Fokker Terminal, om elkaars ideeën aan te horen, te netwerken, van elkaar te leren en te debatteren met onder andere Fred Teeven(ex-Officier van Justitie) en Chris van Dam (Tweede Kamer lid voor het CDA).

Het belooft een spannende en leerzame dag te worden. U kunt zich online aanmelden via de speciale website van de Dag van de Fraudeonderzoeker, waar u meer informatie kunt vinden over de sprekers en het programma.

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone