Groot Kievitsdal in sneeuw
29 Nov

Behavioral Risk Congres 2018: “Nieuw toezicht is serious gaming. Het spel, de spelregels, de spelers en het speelveld in de boardroom.”

Landgoed Groot Kievitsdal, Baarn

 

Op donderdag 29 november aanstaande zal  andermaal op het Landgoed Groot Kievitsdal te Baarn het Behavioral Risk Congres plaatsvinden over nieuw toezicht en besturen. Het belooft een bijzondere dag te worden onder leiidng van dagvoorzitter Maud Bökkerink. Voor het eerst in de geschiedenis komen alle spelers in de boardroom samen. De uitdagingen die de continu veranderende wet- en regelgeving met zich meebrengen zijn voor iedereen die in en rond bestuurskamers functioneren merkbaar. Het spel is gecompliceerd en de belangen zijn groot.

Bestuurders, commissarissen en directies, internal auditors, risk en compliance officers, accountants, advocaten en externe toezichthouders, zijn samen uit de crisis gekomen en zien zich nu gesteld voor grote principiële vraagstukken welke te maken hebben met grote verschuivingen in veranderende markten en organisatorische transities. De impact van een onbekende toekomst met digitalisering, big data, robotica en cyber security kunnen we nog niet overzien. Maar zal er toe leiden dat het spel in de boardroom verandert en er grote verschuivingen in vereiste kennis en competenties noodzakelijk zijn.

Op deze dag ontmoet een divers gezelschap vanuit verschillende sectoren en branches elkaar. Het belooft een spannende dag te worden waarop we de samenhang tussen het nieuwe toezicht en besturen met elkaar gaan verduidelijken. Met u willen we een aanzet geven tot nieuw begrip van elkaars rollen en mogelijk andere allianties dan we gewend waren. Prikkelende dilemma’s waarvoor u en de andere spelers in de boardroom vanuit het perspectief van hun functie gesteld staan, komen aan de orde. Toonaangevende sprekers en deskundigen zullen reflecteren op thema’s rond de rol van toezicht en bestuur en de interactie met bestaande en nieuwe belanghouders. Ze doen dit zowel in interactieve plenaire als in deelsessies, waarbij u vanzelfsprekend uw eigen dilemma’s en ervaringen kunt delen. Het thema van het Professorendebat tussen Hans Strikwerda en Leen Paape in de avond tijdens het networking diner is “Impact van smart data op het nieuwe denken en nieuwe meten.”

Voor meer informatie over het programma en de sprekers gaat u naar www.behavioralriskcongres.nl

Behavioral Risk Congres Congres 2018: “Nieuw toezicht is serious gaming. Het spel, de spelregels, de spelers en het speelveld in de boardroom.”

Datum: donderdag 29 november 2018
Tijd: 13.30 uur – 21.00 uur (inclusief culinaire verzorging en networking diner
Kosten: € 345,00 excl. BTW
Locatie: Landgoed Groot Kievitsdal te Baarn.

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone