grant_thornton_woerden-mz
28 Nov

Ontbijtsessie risicomanagement woningcorporaties

Grant Thornton, Woerden

 

Op 28 november, vroeg in de ochtend zal vanaf 07.30 uur het ontbijt klaar staan bij Grant Thornton in Woerden (locatie vlakbij de A12) bij de ontbijtsessie voor bestuurders, commissarissen en toezichthouders van en voor woningcorporaties. Karin van Wijngaarden (sectorleider woningcorporaties) en Piet Klop (onafhankelijke specialist woningcorporaties) nemen u mee in de wereld van compliant zijn voor woningcorporaties. Kent u uw risico’s en weet u welke risico’s u bereid bent te nemen? Hoe weet u of u ook daadwerkelijk “in control” bent?

Het programma duurt tot 10 uur en aan het woord komen onder andere Björn Roskott en Sander Gunst, beiden specialist op het gebied van risicomanagement en Suzanne Lube, specialiste op het gebied van tax control framework.

Een voorbeeld van de toenemende regeldruk is het feit dat het merendeel van de corporaties voor de accountantscontrole een OOB (Organisatie van Openbaar Belang) geworden is. De OOB-controles mogen alleen gedaan worden door accountantskantoren met een OOB-vergunning.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze ontbijtsessie voor de bezoekers, maar vooraf aanmelden is wel noodzakelijk via heleen.van.hoven@nl.gt.com

Het adres voor uw ontbijt op 28 november aanstaande is:

Grant Thornton

Middellandse Zee 15 A, 3 e etage

3440 AA WOERDEN

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone