louwman-museum-placeholder-850
24 May

Nationaal Privacy Event 2018

Louwman Museum, Den Haag

Op donderdag 24 mei 2018 organiseert Duthler Academy samen met functionarissen voor gegevensbescherming het Nationaal Privacy Event 2018. Het Event vindt plaats in het fraaie Louwman Museum in Den Haag en staat in het teken van het uur U (D-day GDPR) van de Europese algemene verordening gegevensbescherming (Avg). Eén dag later is immers het moment aangebroken dat de Avg van toepassing is en de Autoriteiten Persoonsgegevens kunnen gaan handhaven. De voorzitter van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) Aleid Wolfsen zal één van de keynotes zijn.

Alle experts komen samen in het Louwman Museum, met als doel kennis te delen, inspiratie op te doen en te kunnen netwerken met gerenommeerde partijen uit de markt. En dat niet alleen, zij komen ook om in contact te komen met meer dan 300 professionals die zich bezighouden met gegevensbescherming, privacy, informatiebeveiliging en cyber security. Het thema van de 2018 editie van het Nationaal Privacy Event is “D-day GDPR”.

RiskCompliance TV zal net als vorig jaar aanwezig zijn om interviews af te nemen en een sfeervideo te maken. Hieronder vindt u de sfeervideo van de editie van vorig jaar.

Meer informatie over het programma, de sprekers en om online in te schrijven vindt u hier.

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone