jachtzaal 7 (002)
29 Nov

Lunchcauserie Commissarissen

Jachtzaal, Landgoed Groot Kievitsdal, Baarn

Op donderdag 29 november aanstaande vindt op het fraaie Landgoed Groot Kievitsdal te Baarn de lunchcauserie voor commissarissen plaats, voorafgaande aan het Behavioral Risk Congres dat om 14 uur van start gaat op dezelfde locatie. De lunchcauserie is in de Jachtzaal van het Landgoed op de eerste verdieping en begint om 11.30 uur met de inloop en welkom. Tijdens het programma is de lunch voorzien. Het thema is “Diversiteitsdynamiek”.  Piet Klop is de gespreksleider. De lunchcauserie eindigt om 13.35 uur.

Grethe van Geffen, auteur van het boek “Voorbij het verschil”, licht toe waarom “inclusief leiderschap” en diversiteit het toezicht effectiever maakt.

Jaap ten Wolde, co-auteur van het boek “Verplichte literatuur voor commissarissen en bestuurders”, deelt met u praktische en direct toepasbare tips: hoe voorkomt u dat zaken worden gebagatelliseerd of worden opgeblazen, met name in gevallen waar een klokkenluider met ernstige beschuldigingen komt.
Gerben van der Werf van PMP Supervisors laat zien hoe een objectief selectieproces van commissarissen leidt tot diversiteit in toezicht. Emille Buziau van Blikverruimers (nieuwe groep toezichthouders) reflecteert vervolgens kort op het programma vanuit het perspectief van deze jonge, nieuwe toezichthouders.
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone