Atrium voorzijde
10 Oct

Jubileumeditie van Screen Markets op nieuwe locatie

Atrium, Amsterdam

 

Op dinsdag 10 oktober aanstaande zal de jubileumeditie van Screen Markets plaatsvinden in het Atrium in het hart van het financiële centrum op de Zuidas in Amsterdam. Niet alleen de locatie is nieuw, maar ook de opzet van deze vijfentwintigste editie.

Met de drie knowledge partners, te weten KPMG, FISD en DIPUG is aan het programma gewerkt , met als output vier parallelstromen met verschillende sprekers en bijdragen. Na de inloop en registratie om 13.00 uur begint het programma om 13.30 uur. Er zijn twee verschillende streams met het thema “Market Data Products & Solutions”. Daarnaast is er een stream met als thema “Trends in the World of Asset Wealth Management Systems”.

Voor Risk & Compliance professionals is er een aparte stream, met als thema “Regulation & Compliance”. Rob Voster van KPMG zal in deze stream de spits afbijten met als onderwerp de ‘Regulation Roadmap’. Andere sessies onder de paraplu van “Regulation & Compliance” gaan over  ‘Data Cleansing’, ‘Transcaction Reporting Regulation’ en ‘Market Abuse Regulation’, met als afsluiting het panelgesprek onder leiding van Lennart Cattel.

Alle voordrachten vinden plaats in het Engels. De parallelsessies zijn zo opgezet dat men ook tussentijds kan overstappen naar een van de andere “streams”. Alle voordrachten vinden namelijk plaats op dezelfde etage, rondom de networking ruimte, waar ook de sponsoren acte de présence zullen geven. Het programma wordt om 17.00 uur afgesloten met een plenaire keynote sessie door Professor in Big Data Ecosystems Sander Klous, tevens partner van KPMG.

De jubileumeditie van Screen Markets zal worden afgesloten met een feestelijke networking cocktail in de centrale networking ruimte.

Voor meer gedetailleerde informatie over het programma en om in te schrijven voor deze bijzondere jubileumeditie op 10 oktober aanstaande in het Atrium op de Amsterdamse Zuidas gebruikt u deze link.

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone