Restaurant Loutje Noord
05 Jul

IRM Supperclub in Amsterdam: Diner bij Loetje aan het IJ

Amsterdam, Restaurant Loetje

 

Wij nodigen u graag uit voor de eerste exclusieve, door SAI Global gesponsorde, IRM Supperclub in Nederland op donderdagavond 5 juli aanstaande. Het thema van de avond is “Van GRC naar IRM : een simpele letterwijziging of een volledig nieuwe aanpak…”. Deze bijeenkomst wordt gehouden in restaurant Loetje aan ‘t IJ. Het concept is overgewaaid vanuit de UK waar op dezelfde dag de 11de editie van de GRC Supperclub plaatsvindt.  Dit eerste Supperclub diner brengt de Nederlandse IRM / GRC gemeenschap samen om over verschillende onderwerpen gerelateerd aan IRM / GRC te kunnen discussiëren.

Het is een netwerk event voor gelijkgestemden en is geen sales event. Doe mee in het delen, leren en netwerken met IRM / GRC professionals onder een heerlijk diner met fantastisch uitzicht over het IJ. Er zullen twee interessante sprekers uit de sector aan het woord komen gedurende de avond.

18.00 uur – Welkom en introductie
18.30 uur – Voorgerecht
19.00 uur – Eerste spreker Peter Koppenol, partner CPI Risk Finance & Governance, co-founder Ferm bv (Focused Entreprise Risk Management)
19.15 uur  – Hoofdgerecht
20.00 uur – Verandering van plaats
20.15 uur – Tweede spreker Rob van Straten, Vice President EMEA, SAI Global
20.30 uur – Dessert
21.00 – 22.00 uur –  Drankjes en netwerken

Meer weten over hoe van GRC naar IRM te gaan, of bent u geïnteresseerd in een gezellig, informeel netwerk diner met professionals en bovendien gratis ?

Let op : Het aantal plaatsen is beperkt, leg daarom uw plaats vast door u aan te melden via klompmaker@riskcompliance.nl

Het adres van het restaurant Loetje aan het IJ is Werfkade 14, 1033 RA AMSTERDAM

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone