DTC
22 May

Digital Transformation Conference

Conferentiecentrum Lamot, Mechelen

De Digital Transformation Conference is een jaarlijkse conferentie die focust op het benutten van digitale technologieën om zo de transformatie van een bedrijf en zijn activiteiten te kunnen stimuleren en op die manier de omzet, klantgerichtheid, wendbaarheid en kosteneffectiviteit te maximaliseren en te versnellen. Digital transformation is a journey, not a destination…

Het definiëren en managen van een roadmap voor digitale transformatie is nog steeds een enorme uitdaging voor de meeste bedrijven, vooral omdat er nogal wat risico’s aan verbonden zijn. Digitale transformatie is meer dan gewoon een trending business term, het is een actueel onderwerp en kan een bedreiging vormen als het slecht wordt gemanaged. Het implementeren van een geïntegreerde aanpak is een uitdaging, waarvoor kennis nodig is van verschillende modellen en platformen, de beste werkmethodes en de mogelijkheden die digitale technologieën kunnen bieden. Enkele voorbeelden daarvan zijn cloud computing, kunstmatige intelligentie, big data, IoT en blockchain. De editie van 2019 zal gericht zijn op de manier waarop bedrijven digitale transformatie kunnen uitvoeren in hun organisatie. Daarbij gaat de organisatie van de conferentie zich we focussen op twee main tracks, te weten Business Innovation en Technology Innovation.

De Digital Transformation Conference richt zich op het volgende doelpubliek: CEO’s, COO’s, bedrijfsstrategen, CTO’s, CIO’s, (digitale) marketeers, organisatie- en IT-consultants, experts op het gebied van digitale transformatie, supply chain experts en iedereen die betrokken is bij het “pushen” van digitale transformatie. De Advisory Board bestaat uit Olivier Van Duüren (The Dualarity), Omar Mohout (Antwerp Management School), Henri Jacobs (ForcIT), Johan Loeckx (VUB, Artificial Intelligence Lab) en Peter Buelens (Brewery of Ideas).

Voor meer informatie gaat u naar www.digitaltransformationconference.be

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone