car-bottom-3111
19 Feb

CCC bijeenkomst over het “In Control Statement”

EBBEN Partners, Hilversum
Op dinsdag 19 februari 2019 (aanvang 12.00 uur met lunch en einde om 16.00 uur) zal de bijeenkomst van de Controllers Circle Corporaties (CCC) plaatsvinden in Hilversum met als thema het “In Control Statement (ICS)”. Binnen CCC bestaat er de behoefte om met elkaar de inhoud, de problemen en ‘how to’ van het In Control Statement (ICS) te verkennen.
Daarbij is het resultaat van ICS ondergeschikt. Het gaat om het proces. Hoe zorg je dat de tweede lijn niet de verantwoordelijkheid voor het ICS op zich neemt, maar deze legt waar die hoort, namelijk bij de eerste lijn. Hoe gaat dat bij de Sociale Verzekeringsbank? Dat krijgen we te horen van de kwartiermaker MCF (Management Control Framework) bij de Sociale Verzekeringsbank (SVB), Ronald de Bruijn.
Marc Sluiter van Portaal is bedenker van de ICS aldaar en zal zijn ervaringen vanuit de praktijk met u delen. KleurrijkWonen en IIA Nederland gaan het onderwerp ICS vanuit hun ervaringen toelichten en met u delen.  Cosmo Schuurmans en Piet Klop brengen de actualiteiten in en hun eigen ervaringen met betrekking tot het In Control Statement.
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone