De financiële planning van de DGA


Verschijningsdatum :2018
Taal:Nederlands
Pagina's:160
ISBN:9789013149647
Uitgever:Wolters Kluwer Nederland B.V.
Prijs: € 56,50

De regelgeving omtrent de besloten vennootschap is drastisch veranderd. Dit maakt het adviseren van directeur-grootdeelaanhouders (dga) zeer uitdagend. Zij hebben te maken met zowel financiële, fiscale als juridische vraagstukken. Kortom: veel verschillende raakvlakken tegelijk.
Op zoek naar een uitgave die u helpt de complexe financiële wereld van dga te doorgronden? In De financiële planning van de DGA vindt u alle relevante informatie omtrent directeur-grootaandeelhouders bij elkaar gebundeld in één handzame titel. Het belicht alles wat u moet weten op juridisch, fiscaal en financieel gebied.

U doorgrondt de actuele stand van zaken. De regelgeving omtrent de besloten vennootschap is namelijk drastisch veranderd. Sinds de invoering eind jaren zestig van het huidige BV-recht, zien we nu grote gevolgen voor veel bestaande aandeelhouders van een besloten vennootschap. Om nog maar te zwijgen over de implicaties voor mensen die overwegen een dergelijke vennootschap op te richten.

Met name directeur-grootaandeelhouders (dga) krijgen flink met aanpassingen te maken. Voor hun adviseurs is het meer dan ooit zaak om een integrale aanpak te kunnen bieden. Deze titel helpt u daarbij.

Financieel advies dga
Het aantal dga’s in Nederland passeerde inmiddels de 200.000. Al deze dga’s hebben te maken met zowel financiële, fiscale en als juridische vraagstukken. Van pensioen in eigen beheer tot de oudedagsverplichting – gelardeerd met tal van algemene kwesties rondom de bv.

Dit maakt het adviseren van deze dga’s een complexe uitdaging. U vindt in deze bundel alle informatie die u nodig heeft voor het uitbrengen van integraal advies. Compleet en compact.

Een ideaal naslagwerk voor onder andere financieel planners, accountants, administratieconsulenten en financieel adviseurs.


Hans Nibbering

Hans Nibbering is Entrepreneur-Regulated Board Member Ostric.

(Bron: LinkedIn)R.J. Meijer


Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone